The haunted airman

Handling:
Löjtnad Toby Jugg blir halvt förlamad i ett krig. Han anländer rullstolsbunden efter kriget till ett ödsligt hus i Wales för att återhämta sig, men snart börjar han misstänka att hans psykiatriker Dr. Hal Burns inte vill honom väl.

Vad tyckte jag?
Väldigt speciell film. Den va inte dålig, men den va inte jätte bra heller, men roligt att Robert Pattinson är med. Det som var dåligt med filmen var att den va rätt svår att förstå, den hoppar väldigt konstigt mellan scenerna.Det som var bra var att den va rätt mystisk så man ville fortsätta kolla även om den var konstig bara för att se vad det va som pågick i det där ödsliga huset igentligen.
Men det är dock ingen film man sitter och kollar på med vännerna eller likande, det är mer en ensam film.


Spökhuset

Handling:
En helg åker fastighetsmäklaren Jim Evers med sin familj för att titta på ett gammalt förfallet hus, som han hoppas på att få sälja. Väl framme tvingar ett oväder familjen Evers att övernatta tillsammans med slottets excentriske ägare Master Gracey och hans spöklika gamla butler Ramsley. Huset visar sig vimla av spöken och vålnader

Vad tyckte jag?
Jag tyckte detta va en bra film. Den är både rolig och lite spännande, vilket gör att den passar för både små och stora ögon. Ett plus är ju att Eddie Murphy är med i filmen och han ä rju för det mesta rolig.
Kort och gott så är det en underhållande familje film.



All about steve

Handling:
När den excentriska men sympatiska Mary blir ihoptussad med Steve, en TV-kameraman som jobbar på Nyhetskanalen, faller hon handlöst. Det gör dock inte Steve. Dejten slutar allt annat än bra. Förvissad om att hon funnit kärleken, följer Mary efter Steve på jakt efter nyheter och blir själv intrasslad i storyn. Mediecirkusen till trots väcks hoppet om att Mary hittar sin plats på jorden.... och mannen i sitt liv!

Vad tyckte jag?
En rolig film. Det som är bra är att människorna i filmen inte är allt för tröga. Mindre bra är att den blir lite seg i efter halva, men det är inte så långvarigt. Filmen är inget första handsval, men den är ändå bra.


Sorority row

Handling:
Efter att en grupp sorority-tjejer oavsiktligt orsakar ett mord på en av deras bästa vän bestämmer dem sig for att hålla tyst och aldrig mer prata om det. Men efter examen mördas de en efter en...

Vad tyckte jag?
Bra film som kunde ha varit ännu bättre. Det är synd att dom har gjort vissa delar av filmen som dom gjorde, men den är ändå väldigt bra och spännande. Det är dock ingen film för äldre människor, så det är inget att kolla på med mamma och pappa precis. Men den är deffinitivt se värd.


The Collector

Handling:
Arkin är en hantverkare som håller på att jobba på en rik familjs hus för att få ihop pengar så han kan betala av en skuld han har till sin fru. En kväll tvingar hans fru honom att ge henne pengarna före midnatt eftersom att hon behöver dom för att betala av sina egna skulder. Arkin bestämmer sig därför för att göra inbrott hos familjen han jobbar hos för att dom är på semester. Väl inne i huset upptäcker han att en psykotisk mördare valt ut samma hus och riggat det med dödliga fällor.

Vad tyckte jag?
En helt okej film. Den påminner väldigt mycket om Saw filmerna, väldigt extrem men inte riktigt lika mycket som Saw. Det som är bra med just den här filmen är att huvudpersonen är inte lika trög som dom kan vara i vissa filmer.
Men som sagt, om du inte gillar Saw så är det inget att se.


Case 39

Handling:
Emily Jenkins jobbar inom socialtjänsten och tror att hon sett det mesta som jobbet medför. Tills en dag då hon träffar den blott 10-åriga Lillith Sullivan, vilket blir hennes nya och mest mystiska fall. Emilys värsta föraningar bekräftas när föräldrarna försöker döda Lillith. Emily räddar henne och bestämmer sig för att ta hand om henne tills den rätta fosterfamiljen dyker upp.

Vad tyckte jag?
En bra film som är värd att se. Den är väldigt spännande. När man kollar på filmen känns det som att det inte finns någon utväg för huvudpersonen, man kan verkligen inte komma på någon vettig lösning, eller iaf inte jag. Men ändå så har dom kommit på ett bra slut.


Babysitter wanted

Handling:
Ett nytt liv börjar för Angie som lämnar sin katolska mor för att studera på college. Hon ansöker om ett jobb som barnvakt och hamnar på en avlägsen gård hos familjen Stanton och deras bedårande lille pojke. Men Angies första natt på jobbet kan bli hennes sista...

Vad tyckte jag?
Långt ifrån det bästa jag sett, alltså inte så bra. Den är väldigt konstig men ändå lätt att lista ut vad som händer här näst, inga överaskningar. Vissa stunder i filmen är den väldigt äcklig, så känsliga tittare varnas. Något som är störande i filmen är att huvudpersonen är väldigt trög..


Remember me

Handling:
Tyler ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Han tror inte att någon skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Vad tyckte jag?
Helt otroligt bra film! en av dom bästa jag sett. Det är en kärleks film, men det som är lite extra bra med just denna är att den inte är sådär överdrivet sockersöt som en del kärleksfilmer har. Slutet är också väldigt bra, en stor vändning i hela filmen.


RSS 2.0